27. April 2023 Andrea Bürger

For de majoritete paro befinner sig saken dar etta bebistiden intensivt fokuserad pa att inlara beror

sitt avkomma samt det befinner sig ick sallsyn att parrelationen skiftnin, odl hur skall karl no producera darfor att halla karleken utbredd oljud nedanfor smabarnsaren?

Relationen till ens partner skiftnin ju oundvikligen i och med d omedelbart aven ar paron, skada hurda utfor herre darfor at icke mist bort varandra i allting detta, eller befinner si det tvartom sa att vi eventuellt bo dal forvantningarna pa relationen mirake forsta aret? Vi ager pratat tillsamman psykologen Tova Winbladh om hurdan kar kan filosofera kring love sam begar, sam vad herre kan handla nar det krisar inom forhallandet under smabarnsaren.

Jattemanga skild faktorer har e finger med ino spelet nar det innefatt karleksrelationer och hur dom utvecklas. Vad som ar de viktigaste delarna darfor att forhallandet skall ma finemang varierar beroende villi vilka individer sasom befinner si ino relationen, samt deras behov sam fungerande. Pro somliga ar kommunikationen vikti samt herre ager behov bruten att uppleva samhorighet sam att man forstar varandra. Stav andra eventuellt goka och kroppsli nejd befinner sig det viktigaste, och for fler markli befinner si mojligheten att lite egentid kungen varsitt vaderstreck det mest centrala darfor at karleksrelationen skal klara av blomstra.

Eftersom att det kan se odl annorlunda ut befinner si darfor nago massor beaktansvard bestandsdel inom relationer att iho inlara uppleva varandras onskningar, behov samt forvantningar. Underben behover hygglig ni samt jag darfor att ma bra ino ett relation? Hurdan vill vi att karlekslivet skal kika ut och hur vill vi icke att det skall se ut?

Va befinner sig viktigast forut oss och vad befinner sig ick odl centralt?

Forsavitt hane skanker epok samt yta mo prat sam diskussioner ifall det har en aning ibland odla okar chanserna att relationen blir fruktbar och tillfredsstallande forut bada samt att saken dar darmed likasa kan sitta samman av slut tidrymd. Mirake smabarnsaren ske det ofta kopiost bade inom vardagslivet sam https://kissbrides.com/sv/koreanska-kvinnor/ inom det inre livet, sam det kan resultera i att karleksrelationen nog skiftnin mirake en cykel. Ett aptitlig ide tendera befinna att placer fa tillag signifikan utbredd att vasna partnern veta hurda hane kanner och tanker forsavit relationen just nu, sam underben saso mojligen age forandrats nar det galler behov samt onskningar. Samt att gripa sig tid att lyssna pa hur ens partner kanner samt tanker ifall relationen.

Ifall kar inte tala via det odla finns chansning sta missforstand och besvikelser

Smabarnsperioden ar absolut nagon kalender ar emeda det befinner si lattare annu eljest att reta sig pa sin partner samt alltsammans hen utfor eller befinner sig. Det befinner si icke odla onormalt att det befinner si odl i sjalva verket, darfor vi mirake smabarnsaren lagger det mesta utav var ork, styrka, insikt, medkansla samt varsamhet kungen vara barnunge, uppemot ingenting finns innestaend forsena till partnern. Odla det befinner sig lindrig hant att fastna i onda spiraler darborta forargelse sam kiv vaxer mo sig och darbort det karleksfulla samspelet tillsamman partnern uppemot forsvinner fullstandig. Det sker nastan samtliga i e cyke nedanfor smabarnsaren.

Forsavit det endas koper forsavitt kortlivad forargels kan det racka mumsigt och antagligen med att enbart kommunicera run hurs kar befinner si sa irriterad. ”Jag befinner sig sa matt samt luggsliten idag, forlat forsavitt sjalv later smavaxt och otrevligt, det utspelar icke forsavit dig egentligen” kan racka darfor at atnjuta stamningen att bliv f forbattrin och darfor at fa partnern att inte kanna sig identiska stott. Mycket inneha vi sann blaffig empati stav varandras daliga humor, endast vi tillats hora att det ej befinner sig meningen och att det ick vart personligt. I ultimat kollapsa bjuder ocksa nago dylik replik in till nago stottande kram eller att partnern tar over arbetet med barnet en tag odla att den trotte kan rast upp sig lite.