28. April 2023 Andrea Bürger

Att kanka gallande tankar runt konsidentitet samt att uppleva att ens kropp inte stammer

overens med ens konsidentitet kan existera traligt samt forvirrande, darfor vill sjalv faktiskt peppa dig att forska stod. Paminn dej sjalv forsavitt att ni ick slosar nagons tid, abrup om odla skanke du de sjalv chansen att ma forbattring genom att gripa dina tankar https://kissbrides.com/sv/panamanska-brudar/ samt funderingar kungen allvar.

Vi behover ick placering in oss i dom narvarand klara kategorierna stav kon sam sexualitet forsavit vi ej vill. Det later villig ditt kommentar saso att n ick kanner de odla komfortabe att spana runtom dej personligen i enlighet me det binara sattet att askada kon. En binart satt att askada kon befinner sig att det finns ett pa kon antingen, tjej alternativt pag samt att dessa kategorier ar forknippade tillsammans vissa egenskaper.

Avhangig kungen hurda familjen reagerar kan n sedan kora hur ni promenera framat

Det finns flertal andra satt att se pa kon saso oppnar stav nago storre omvaxling sam interkulturel och saso betonar att vi personer ar mer unika sam egna ann att kunna delas in i dessa ett par grova kategorier. Ganska befinner si kon icke odla angelaget stav dej? Kanske trivs du med att filosofera mer icke-binart? (Alltsa att ej amna lagga in dig i enlighet med binart konstankande). Hurda det annu befinner si odla befinner si det betydelsefullt att ni far finn din personlig led och det som blir finfin sta dig!

Odla finfin att du ager hittat klasskamrater n gilla att hanga tillsammans. Frandskap sam att ha roligt tillsammans ager ino grunden inget alls att gora med vilket kon vi har. Fastan det, finns det osynliga bestammels och forvantningar gallande att tjejer amna leka tillsammans tjejer och killar skal spel tillsamman killar. De arme osynliga reglerna kallas for normer sam det finns ofantligt kopiost normer kopplat hederlig mot hurda nago flicka alternativt pag skal vara, kolla ut alternativt hur sa de amna ha for intressen. Andock, det som ar sa finfin befinner si att det promenerar att avsluta till normerna, och ju ytterligare saso astadkomme det, desto friare blir vi persone att bega det vi mar finemang it sam hanga tillsamman de dar sasom astadkomme oss glada, fullstandigt oavsett hur sa de har for kon!

Frams dyka upp ut infor manniskor saso n kanner de riskfri med saso kan spjalka dej nar du bestammer dej for att folja ut infor familjen. Det kan vara vanner, internetkompisar, idioter, skolkurator, syskon alternativ nagon annan sasom du litar villi. Det ar finfin att hava personer att vanda dej at stav support ifall familjen skulle reagera gallande ett konstigt takti.

Stundtals kan det vara skont att testa att informera lite mo att inleda tillsamman darfor at se hurdan det blir. Att informera en aning kan exempelvi finnas till att beratta att n kanner dig oskon tillsamman hurdan du blir sedd utifran kon andock du behover icke delge mer detaljerad forsavit n inte vill. Du inneha domstol att beratta prylar i din personligt taktfullhet.

Paron samt andra familjemedlemmar behover idelige fa tidrym pa sig darfor at forsta baksida av underben det utspelar forsavitt. Saledes tendera det finnas till hjalpsamt att filosofera att de behover atnjuta innehav sin personlig operation. Odl ehur dom befinner si oforstaende alternativ ager fordomar a borjan sa kan de lara sig omside. Det betyder ick att ni skal godta e respektlost bemotande, skad det kan besta hjalpsamt att klura att det kan ringa klocka sam att det befinner sig komplicerat att fortydliga alltsammans genast.

Sa att bestamma sig darfor att prata forsavit det kan kannas starkande oavsett hurda familjen befinner si

·Radslan fore att dyka up ut kan stundtals existera avsevart jobbigare an hurda det blir ino verkligheten. Stundtals tar familjen det massor forbattrin ann en tror. Ehur familjen skulle reagera gallande en anstrangande taktik kan det existera hjalpsamt att filosofera att n kommer hitta taktik att hantera det odl sasom det kommer. Det kan kannas forbattrin att konfrontera det en oroar sig stav istallet for att sky det.