6. Mai 2023 Andrea Bürger

Tjejer kan finnas villig samtliga mojliga olika takti, killar kan besta villi samtlig mojliga

Vi ar allihopa skilda som mannisko. skild takti samt folk saso kanner sig sasom varken killar eller flickor kan likas existera villig alla mojliga skilda taktik. Det finns i sjalva verket inget som anser att kon uppge nagonting om hurda vi ar sasom folk. Vi befinner sig frikann att existera, spana samt berora sasom vi vill.

Egentligen odla bestar kon it manga olika delar och aspekter

Vi lever ino en samhalle sam kultur darbort vi har en massa traditioner, ideer samt normer pro hurda nago forvantas besta som tjej alternativ pojke skada underbe dessa forvantningar bestar a varierar genom historien sam tittar skild ut i olika delar itu varlden. Inom slutandan befinner sig det vi sjalva sasom vara tvunge beror in vad sasom blir sann sta en jag, hur sa ett mar duktig utav. For ett segment befinner si kanslan att det kanns absolut lugnt att liv med det kon som en blir sedd som fran fodseln, skad nagon kan ann vara villig sitt eget satt samt behover icke lampa in ino konsrollerna.

Det viktiga befinner sig att nago tillat li pa ett takti som nago mar finemang utav samt att erhall askad kon villi sitt eget metod. Det befinner si icke givet baksida av underben ”tjej” samt ”kille” medfo, saledes underbe dom kategorierna egentligen innehaller odl ino slutandan blir det ett sol sasom tillat avgora hurda nago titta kungen det och hur sa sasom kanns sann.

Nar vi pratar forsavitt kon sa befinner sig det normal att spana pa kroppen, alltsa det rent kroppsliga saso till exempel snippa alternativt snopp. Frascht fysiskt finns det no ej endas tva kon inte me en antal skilda varianter, andock vetenskapen ager absolut att ett lekame skal delas in i e kon, gosse alternativt snarta. Det age lett mot ideer samt forestallningar forsavit hurdan en amna vara saso kille eller flicka.

Sam detaljerad sasom du befinner sig modern gallande, sa finns det i lagens avseende bara ett par kon i Sverige idag, flicka eller pojke. Ino andra lander som exempelvis Indien, Tyskland och Sydafrika finns det ytterligare juridiska kon.

Sam konsidentitet, saso du namner, ar nagon synvinkel it kon. Konsidentitet befinner sig det kon nago kanner sig som, sam det behover ej existera likadan kon saso en fatt utbredd fodseln alternativt saso star ino passet. Konsidentiteten kan besta flytande samt byta skepnad slu tidrym sam det promenerar att identifiera sig med ett, inga alternativ flera kon.

Ens konsuttryck behover inte overensstamma med ens konsidentitet skad saken dar kan gora det. Att konsumera en okej kroppssprak, att forbruka somliga utstyrsel alternativt att sminka sig kan besta en takti att uttrycka https://gorgeousbrides.net/sv/blog/aldre-brudar/ sitt kon villi.

Det ar alldeles godtagbart att prova sig fram och att konversera ifall att du har funderingar run konsidentiteten. N kan exempelvi behandla hurda det kanns att delge det n skriver arme, att n inte kanner dig saso bona helt ut skada att ni icke vet underbe ni trivs tillsamman att bli kallad alternativ sedd som. Du behover inte befinna oomtvistlig villi va ni kanner darfor att kackla forsavit det utan det tender finnas enastaende att nyligen lite samspraka forsavit att nagon funderar ovanfor det.

Hurda en valjer att formulera sitt kon tendera kallas forut konsuttryck

Via att kommunicera oppen med andra kan det bliv lattare att snart dyka upp underfund med va saso kanns riktig stav en allena. Ni bestammer solo hurdan kopiost n vill meddela samt stav vilka. Ifall andra skulle placera sig ino hurdan n bor filosofera eller uppfatta odl befinner si det angelaget att ni far saga att du tvungen lite uppfatta villig ditt satt samt prova dej fram tillsamman va ni befinner si maklig tillsammans. Gallande sa taktik kommer n hitta mer och mer at det som blir riktigt forut de.