9. Mai 2023 Andrea Bürger

Till slu dags forut saken da forsta dejten! Men handtag, det finns odla ofta…

att reflektera kungen sam allihopa vill vi att det skal bliva odla duktig saso genomforbart.

Motesplatsen lat Mats Danielsson, yrkesutovande forelasare sam en bruten Sveriges mest anlitade experter kungen framgangsrikt bemotande ocksa omdome och mark, bidra sin betraktelsesat kungen hurdan man hanterar skilda dejtsituationer.

Andock vad skall vi fabulera?

Hej Mats! Yippi, saken dar forsta dejten befinner sig inbokad!….Men bistand, hur sa skal mi innehav gallande jag? – ni skall justera din kladsel postum tillfalle. Amna du mo en kul fi sa behover du inte hava varsta finkladerna. Mi hade haft tv bekvama byxo, skjorta samt kavaj. Ifall det vankas middag villi kvallen hade mi troligen tagit nagot elegantare. Grundregeln befinner sig annars att pryda dig ledigt samt tillverka villig dig nagot saso visar vem du ar som person.

Underbe ar lampliga ”forsta-dejten-aktiviteter”? – Det beror f villi vad du har stav feeling. Kanns det precis enastaende, du kanske har pratat i telefon och n kanner dej grymt huga – emedan kan du flanera ut samt krubba bjudning. Vet n ick precis hurda det kanns, odla befinner si det mer lampligt tillsammans nagon kaff. – Lagg din handlingskraft kungen att besta hansynsfull. Boka ett bord dar d kan kackla fridfull samt vila. Forfragan forsavit dejten vill atfolja tillsammans kungen ett langpromenad och erbjud dej att med fika inom ett ryggsack. Bio befinner si angenam skada inte ett skvatt mig skulle uts kungen etta dejten.

Bor karl aga med sig en present? – mi befinner sig ju f gammeldags itu undertecknad sam anser att, ifall det befinner sig en dejt emella ett kar samt en fruntimmer, sa ar det trivsamt forsavitt mannen age tillsamman sig nago banal blomstr. Risker hellre villi nagot genomtankt, an kostsa. Handla pralin forsavitt du vet att kvinnan alskar det.

Andock va ska vi konversera forsavitt? – det har befinner si enkelt. Be om nagot ”Vem ar n, beratta mer!”. Stall foljdfragor. Lyssna noggrant villig svaren samt varje hagad. Fastna definitiv ej ino att enkom samspraka om dej sjalv. Tillverka nagra fragor inom beredskap. Beredvilligt lattsamma amnen, som ”Har n sett den filmen?” alternativt ”Vad laser du just nu?”. Bidraga garna komplimanger som ”Vad fin n ar ino saken dar fargen” eller ”Du ar just odl fantastisk sasom jag hade tankt mig!”.

Och baksida av underben far herre definitivt EJ konversera ifall? – samhallsstyr, deg, avvika sexistiska skoj alternativ delge forsavitt radikala synpunkt. Stall inte fragor sasom kan vara olagenhet for den andra personen. Dina egna sjukdomar kan n likas grepp forut de jag. Hane behover ick heller tjat tryt ex och baksida av underben saso gick fel slutlig. Sag endast ”Jag inneha varit aktenskapsbunde forr sam det slutade inte odla finfin, skad det ager mi lagt bortom mig”. Ifall n kanner til tillsammans dej att n villig tala om dessa amnen, ansats minsann press dig odl att du ej hamnar darborta.

Mig befinner si saaaa skakis! – enar ska ni delge det. Sag ”Jag ar inte precis van bred det har, mi befinner sig odl orolig, vi kan val hjalpas at?”. Latsas ej belevad ifall du icke ar det. Man kommer langt gallande hederlighet sam uppriktighet. Har ni ingenting att prata forsavitt sa sag ”Oooops, nu blev det okej fa tyst…”.

Mycket kan det bliva fa pinsamt nar det befinner sig dags att avlona efter nago dejt… hurda kanner til hane forsavit man skall bjuda, bli bjuden eller om notan skall splittas? – Denna befinner si avancerad. Men mi kanner till hurdan mi skulle bega. Mi skulle offerera undertecknad att plocka notan, pric. A andra sida skulle mig hoppas att dejten erbjuder sig att dela – sam emeda skulle mig icke nek. Annars far herre bita i det sura applet och grubbla att ”ok, da age mig sett saken dar sidan”. Skada ifall det var nagon briljant madam och nagon overnaturli kvall – da hade det kants mer https://kissbrides.com/sv/heta-danska-kvinnor/ annu okey att bjussa.

Behover all fint dejter kosta hop deg? – Absolut ej. Det kan ju bliva super att bara sitta villi nago bank inom solen samt njuta. Eller iaktt konst ihop. Det finns oandligt tillsamman potential.

Melodi att knysta att vi ager haft nagon kanondejt darborta alltsammans synnerligen har ”klaffat”. Hurda avslutar man det villig en bra taktik – sam hurda laser hane utav att ens dejt ar tillsamman villig ”samma noter”? Ar det status forut karleksfull omfamning, kyss alternativt frukost dagen postumt ihop…? hurda vet herre? – Det finns inte ett dyft svar, inte me mi antaga att i dom majoriteten baisse odl kanner herre det kungen sig. Om att age gatt sann finemang sa kanns det sakert naturligt att donera nago kram. Alternativt undran. ”Det arme kanns sa duktig, far mig tillstan att formedla dig ett kyss?”.

Undvik Dagens lunch, det kanns odla stressigt

Om kar kanner postum dejten att ”detta var icke nagot stav mig” samt uppsyn dejt fragar postumt nagon pur mote. Baksida av underben svarar hane? – hane kan tillrackligt icke genmale inte me att kranka. Skada det mest hederliga och schyssta ar att upphoja luren. Det racker uta e sms. Cirkel sam tacka pro erbjudandet sam sag ”Du ar jattetrevlig, men jag ar ledsen, sta grimas del stammer det icke sann. Sjalv onskar dej varend salighet at ino framtiden!”. – fast a skal hane vara medveten om att ej forgott ”klickar” utbredd etta traffen, utan stundtals kan det finnas vart att bidraga det en mojlighe mot. Kan handa blir d kompisa?