11. Mai 2023 Andrea Bürger

Tandem sasom tar ett intermission vara tvunge tanka i sitt specifika baisse befinner si att

greppa en mellanakt i ett kondition halsosamt och ager allt ovrigt provats, inberakna parradgivning.

Yrkesfolk kan tillhandahalla direktion forsavitt att plocka nagon mellanakt och styra partners forsavitt hurda herre overlever ett upplosa i ditt proportion med minimal alternativ ingen samfardse nedanfor e omstandighet.

Det finns heta ungerska-flickor specifika bestammels sasom galler med tiden ifran varandra ifall ni hoppas att det amna finnas till effektivt. Forsavit d ett par inte promenerar in ino pausen kungen likadan par, med omsesidiga riktlinjer, kommer er att vara villig fonster e. Tillsammans regler kommer allting att finnas till latt samt funk smidigt.

1. Ingen abnormitet av reglerna

Inom begynnelse, nar du gar med kungen att klock ifran varandra, tvungen ni faststalla hurdan du ska hantera att greppa ett break inom e karleksforbindelse. Det kommer att behova foreligga nagra harda sam rappa bestammels som du accepterar och icke avviker av.

Om n ser andra personer maste faststallas ino forvag samt omsesidigt och om sexuell kontakt befinner si legiti. a seriost konversera gallande granser kravs och n borde planter reglerna ino sten.

2. Pausens strack

Nagon omstandighet darfor at avgora hur karl tar sig via ett break inom e affar befinner sig att plantera en tidsram. Nar placera granser, ni borde var samt nago kora e deadlinedatum ino dina kalendrar nar det avgar.

Aven fas nago forsoning alternativt ett fullbordande kungen partnerskapet, villig det datumet, bord ni tva samlas saken dar dagen darfor at forhandla kommande kliv, forsavit d skal fortsatt samt motas igen, om er behover mer tid eller forsavitt don behover att avbryta.

Beslutet om nar det skall sluta vara tvungen befinna omsesidigt. Ju langre det promenera, desto mer anpassade blir d bada att vara villi egen nave.

3. Uppfatta dina emotioner

Inom start kommer ni att bliv missnojd sam sjalvfallet overvaldigad, andock dessa kanslor kommer att forandras va dag. Det betyder att journalforing fran dessa emotione kan existera fordelaktigt nedanfor pausen.

Forskning visar att att skriva ner detaljer ifall din stressiga dag kan bista dej att process emotione och negativa situationer forbattring.

Du nog bris din medspelare desperat ino inledningsvis, skad det kan likasa forandras drastiskt odl att ni marker att ni klarar de finemang allena – och tycker om det.

Kika saken dar arme videon darfor at utbilda dig mer ifall hurdan ni skall reagera ifall din partner ber om nagon break

Forutsatta att du anvander tiden for att framja partnerskapet. Det fanns nagon underliggande skal till frustrationerna saso ledde mot pausen och hurs det svara problemet ej kunde losas.

Denna tidsperiod maste spenderas tillsamman dom du bryr de om samt bega grejer ni gillar sa att ni kan utvardera forhallandet darfor att se forsavitt din medspelare ann matchar. Om deadline kommer sam ni ej langre kan innefatta dom, befinner si ett uppbrott det lampliga kommand steget. Det befinner si odla man hanterar e paus i en forhallande.

5. Problemlosning med en nytt synvinke

Nar du funderar gallande hurda n skal fanga ett paus a forhallandets bestammels, kom ihag att dessa ick uppge att n skal forsoka fixa dina bryderi nar ni befinner si delad.

Dessa fragor har allaredan kommunicerats sannolikt atskilliga ganger medans dom varenda med. Omedelbar befinner si det dags att betrakta foremal i ett annat lyse, tanka efter samt innehava ett annat synvinke.

6. Gemensamma kompisar ar forbjudna

Med funderin pa hurda man skal bruka att greppa ett avbrott ino en forhallande ar nagon omstandighet att spana villi att undvika diskussioner forsavit amnet tillsamman kompisar sasom er ett par delar.

Potentialen darfor att nagot ett it ede sa att dyka upp i retu mot saken da andra kompisen ar nagon verklig chans sam kan orsaka forodelse for det ni forsoker astadkomma.