3. Juni 2023 Andrea Bürger

For att noter sig kungen Happy Pancake vara tvungen karl rus i en onskat anvandarnamn

Darfor Happy Pancake befinner si nago dejtingsajt utvecklat

en losenord och namna ett gallande e-postadress.

stav medborgare som bor inom Sverige valjer herre nago svensk person b sam kommun. Till slut vara tvunge kar kora ifall man soker hanar alternativ kvinn igeno tjansten, samt acceptera medlemsvillkoren sasom sidan har. Vi atervander mot dem langre ne.

Nar hane inneha fyllt i ovannamnda dat och klickat villi ”registrera” dyker det upp f fakta sasom befinner si riktad mot nya medlemmar. Bland ovrig far hane upplysning forsavitt att ett aktiveringsmejl ager skickats som hane maste intrad samt klicka villi for att aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas ja mot saken dar mejladress som ni angav utbredd registreringen, bese ino spammappen ifall du ick hittar det! Det informeras ocksa ifall att Min par ar sidan som karl landar kungen nar hane loggar in ino framtiden, sam att karl bland ovrigt kan tipsa kompisa om Happy Pancake.

Det specificeras ocksa ett par viktiga foremal i det ha tidsperiod. Sta det ett att hane forgott amna ta hansy det saso andra skriver ino deras profiler, sam att man skal uppfora sig hansynsfullt i jamforelse me andra medlemmar.

Pro det andra att Happy Pancake icke befinner sig riktig sate forsavit kar endast soker sexuella kontakter. Ifall hane laddar op alternativt skickar in en framforande tillsammans ett sadant onskning odla kommer den ej att godkannas.

Hett gallande uppsyn imag kan man fyll upp nago profilbild

Denna visas pro andra medlemmar samt n bord foljaktligen selektera ett fotografi dar hane tydligt och tydlig tittar att det befinner sig n.

Valjer herre till exempel ett gruppbild kan det existera nagon fint ide att inskranka saken dar odl att det icke rader nagra betanklighet forsavitt vem ni ar villi bilden. Nar man ager laddat op en illustration tar det lite tidrymd innan andra nyttjar kan kolla saken dar, eftersom bilden frams vara tvungen godkannas. Det ha ponera vi befinner sig mot for att slingra oanstandig bilder.

Hane kan tillika bifoga ett presentationstext mirakel grimas imag. Denna text maste finnas atminston 200 indikation samt uttrycka de jag aven saken da n soker.

Utvecklarna utav Happy Pancake skanker marklig exempel villig grej saso de ick vill beskada ino presentationer, och som kan resultera i att presentationen underkanns Lankar till andra hemsidor, aterkommande it saken dar redogorelse sasom star mirakel din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Forsavitt presentationen bryter mot atskillig regler kan det leda till att bota ditt konto gallande Happy Pancake blir avstangt. Det galler salede att varenda uppmarksam narvarande.

Fran grima profil kan karl navigera fortsattningsvis at ett pa undersidor ”Mer forsavitt mig” sam ”Intressen”. Under ”Mer forsavitt mig” kan hane bifoga upplysning forsavit sitt utseende, arbete/utbildning, installningar (till pro till rusdrycke, politisk stallningstagande, religion, rokning, osv).

Hane kan samt indicera sitt stjarntecken, ifall karl age barn sam forsavitt kar har kreatu. Nedanfor ”Intressen” tillats kar opp manga alternativ sasom kar kan kissbrides.com Hemsidan kryssa sta. Det ha befinner si kategoribaserat tillsammans darpa kategorier foda sam dricka, musik, hinn sam dumburk, trende samt vacker, idrott, resor, game, intresse, litteratu och kultur, aven annat.

Under respektive slag finns atskillig valmojlighe, exempelvi rap, disco, house, R&B sam metal mirake musik. Det dyker tillika upp ide kungen konkreta artister saso exempelvi David Guetta alternativ Bruno Mars.

Det ar likval icke i synnerhe manga konkreta artister som dyker upp sam vi anser att det varje skumt att det ej gick att skriva in nagot allena (man maste kora bland de erhalla artister som namns).

Grima sida

Villi grimas part kan kar flyga foremal saso age skett modern pa ens part. Bland ovrig kan man kika vem saso age besokt ens imag, ifall herre har mottagit ett flort aven ifall karl ager olasta meddelanden. Dartill finns alternativ saso snabbmatchning.