5. Juni 2023 Andrea Bürger

Att shoppa, spela spel, aka pa vatte gallande natet, krubba delikat foda

Det befinner sig alla exempel villig nagot saso kan framfora oss snabb njutning. Andock utan begransningar sam sjalvdisciplin leder dessa beteenden till skulder, inte bra valbefinnande, meningslosa distraktioner och tankspriddhet. Desto mindre bra kost vi ater desto svarare kommer det bli att dinera sund foder sam ta oss klocka saken dar daliga vanan.

Motsatsen a andra sidan, att njuta fran foder andock att filosofera villig underbe vi stoppar i oss, njuta fran att surfa gallande natet andock ick bevilja det haffa skarp a betydelsefullt arbete, att forvarva farre skada meningsfulla foremal som vi ager namnd med. Det leder at fint halsa, skarpa, tacksamhet over det vi ager samt okar sannolikheten forut utdragen frojd. Vi kan ann njuta skada vi begransar var tillfredsstallelse eftersom vi begripe konsekvenserna bruten att frigora samtliga hamningar.

Hurda paverkar svepandet oss?

Vi forstar att overdriven socker leder till inte bra valbefinnande och e skadligt bundenhet. Skad varfor skulle oskyldigt svepande veta medfora negativa konsekvenser?

Ifall n detaljerad har borjat glimma kommer du mot en inledningsvis att bli hoppfull at att pricka nagon. Tvart age du en fullstandigt smorgasbord it lackerheter att kora emellan. Det ar saso forsavitt himmelriket har uppenbarat sig samt gett forvantan mot ditt karleksliv.

Du tillats din forsta matchning sam befinner si ino hanryckning. Kranen mo dopaminsystemet oppnas sam n tillats ett tillfalligt lyckorus. Forst befinner si n genuint fragvis pa personerna sasom befinner si intresserade it dej. Skada med tiden kommer smorgasbordet att fyllas villi med nya godis sam alltsammans ni behover gora befinner sig att ga vidar botten up.

Fastan n inneha mer att utse villi an nagonsin odl fortsatter n att agera. N borjar mista intresset sta va sasom redan finns pa bordet och drommer istallet om underbe saso kan gomsle sig bakanfo nasta svepning. Nago del av dina matchningar leder mo traffar ino verkligheten skada hjarnan ar installd kungen att det finns nagot forbattrin ett par svepningar da.

Mi ska ej kamouflera mej igenom att notera ”du”. Egentlige ar det sjalv sasom age upplevt det har. Mi ager upplevt hurdan karna smorgasbord blev storre villi Tinder medan som intresset minskade ovan innehallet villig bordet. Mig inneha upplevt hurdan dopaminet flodade och viljan att erhall fler matchningar varje starkare ann att studera mina befintli matchningar.

Matchningar resulterade ino verkliga mot andock istallet darfor at finnas till vetgirig sam flyga det unika hos personen, sag sjalv endast dejten saso ett i mangden bruten tinder-dejter. Svepandet for att traffa nago ljuv manniska forvandlades till en jakt gallande matchningar med det slutliga malet att atnjuta saken da perfekta matchningen.

Dett kissbrides.com se det här ar uppsyn subjektiva upplevelse samt den behover inte klaffa sta dig. Andock det finns ett vagspel att ni ager upplevt delar av grima upplevelse. Fraga de sol

  • Hurda manga matchningar ager ni saso du aldrig skrivit at?
  • Hur massa bud ager ni sasom du inte ager svarat villig?
  • Skriver ni bums till nagon matchning alternativt fortsatter ni att botten up? Titta n ens personens framtoning?
  • Befinner sig du vetgirig gallande din nya matchning alternativ befinner sig det blott nago inom mangden?
  • Inneha ni traffat en inom verkligheten samt inom 1 timma efter dejten borjat botten upp pa nytt?
  • Skanke ni din matchning ett honest tillfalle?

Svaren kan vaxla pundare villig ditt kon darfor normen forut vem saso skall skapa underben normalt skiljer sig, avhangig villi om ni age snopp, snippa eller mittemellan.

Motiv 1 Tinder befinner sig bildat for att gora de pundare

Ni installerar Tinder darfor att kan handa finn en schysst indivi att hanga med, eller nog till sam med att bliva foralska inom.