6. Juni 2023 Andrea Bürger

Badoo encounters ar ett spel som konsument spelar forut kvickt leta efter matchningar

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda brukare

  • Badoo Encounters som ett lustigt fason att forska efter matchningar
  • Det finns en intilliggande sokfunktion
  • Du kan besta vard pro en levande videosandning och tjana in foljare

Det har ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • Allihopa medlemmar kan skicka meddelanden gratis

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda brukare

Den arme funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens grundligt information t.ex. namn, alder och hur manga intressen ni har gemensamt.

Kompression gallande hjartikonen (eller 1:a pa ditt tangentbord) ifall du ar intresserad, eller X ikonen (2:a pa ditt tangentbord) om du ej ar intresserad alls. De flesta anvandare spelar detta spelet kungen ett fartfyllt och enkelt fason i genom att forflytta sig igenom de olika val. Realitet ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger spel.

Ifall du ar uppmarksam sa kommer du att bokfora lankar i ovre hogra hornet fran varje post dar du kan presentera och splittra anvandarens profil. Du kan samt filtrera spelet forut att bara presentera killar eller tjejer, eller konsument inom ett visst aldersintervall.

Det har ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • Folk i narheten

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater konsument att finn andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att enkom de konton som ar nya, eller anvandare som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flertal sokfilter som du kan forbruka forut att limit resultaten:

  1. Kon
  2. Vad de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder

Klicka bara pa ett foto forut att visa anvandarens profil

Fastan sjalva namnet sa koper det om folk i narheten av dig sjalv och ej ifall att eftersoka personer nara din placering, darfor att du aven kan lite resultat fran konsument som anger forsvinna fysiska positioner personligt. Du kan aven filtrera sokningen for att visa konsument fran en annan stad eller region.

Nederst till hoger pa din profilsida sa kommer du att klara av kika flertal profilbilder. Du kan atnjuta ditt proifil bild visat arme ocksagenom att inforskaffa mer krediter. Ifall du ar hagad av personen i forfragan sa kan du racka ett meddelande till hen.

Ehuru Badoo dating ar en gratis tjanstebaserad sa ar det mojlight att langa meddelanden till andra anvandare aven utan att betala pro premiumtjanster. Det enda du behover for att igangsattning en konversation ar att ladda upp ett foto pa dig personligen. Nar du har ett foto redo och godkant sa kommer du att kunna kontakta andra medlemmar kungen webbplatsen. Medlemmar kan dock bara posta upp till par meddelanden till brukare som de inte inneha matchats med. Nar du inneha anvant dina tva meddelanden sa plikt dessa medlemmar besvara dig forst innan du kan fortsatta konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar i genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt kungorelse. Ifall det finns en specifik konsument som du ar sarskilt hagad av och gor slut gallande din budskap kvot ofordrojligen sa kan du bevara dessa konsument pa din favoritlista. A andra sidan, om anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du valja att hindra dem sa att de ej langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos anslag egenskaper sa ger vi den betyget 4 fran overgripande 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan brukare endast posta besked till en annan brukare en gang. Annu varre, de kan ej bringa pratstund med en person som ej inneha gillat deras kort i gengald. Med Badoo dejting far du minst par forsok att fa uppmarksamheten hos individen du forsoker fa kontakt med och om de svarar sa forvinner granserna for antal meddelanden som ni kan avsanda mellan varandra.