9. Juni 2023 Andrea Bürger

Tinder nar man befinner sig kvar 60 fungerar det? Det kanner til Asa Klevard att det gor.

Hon inneha hittat bade karlek sam nagra „totala stolpskott“ genom natdejting.

A sa Klevard bor i Sollentuna samt befinner si journalist i grunden. – mig age evigt varit vetgirig. Nar mi berattade pro mina vaninnor att sjalv lagt upp en image villig Tinder sa do ”typiskt dig”, uppge hon och skrattar.

Moter endas kvinns

Sallskap bris hon ick. Hon ager massa kompisa sam befinner si for jamnan i farten med kurser, biograf och utstallningar. – skad mi moter endas kvinns overallt, varje befinner si gubbarna? Sitter samtlig hemma samt glor villi sport pa televisionsapparat eller lirar moderatbandy?

”Du vara tvungen sammankomst nan”

Asa ar varken fortjust i moderatband eller idrott pa tv-apparat. Nar hon blev anka stav tio ar inom kort hade hon haft 25 vackr ar tillsamman sitt livs lov. Postumt honom trodde hon aldrig nagonsin att hon skulle amna dejta ate. Vaninnor tyckte olik. – ni vara tvunge ses nagon fars, ni som ar sa extrovert, sa dom. Det tyckte hennes soner ocksa. Hon testade forst ett dejtingsajt sasom fungerade som Tinder.

Blev skakis

– Da var det ett herre sasom hade lagt ut ett slags rebus. Forsavit man kunde losa saken da fick kar hans mejladress. Det tyckte mi var fa kuligt. Mi loste saken dar latt sasom nago platt och sa borjade vi forfatta e-post mo varandra. Han varenda jattetrevlig. Postum en fattning foreslog han att vi skulle traffa kungen Skype. Skada emedan blev Asa stirrig. Tank forsavitt han ej gillade hurdan hon tittade ut!?

Blev helknappt

– Det blev e helknappt Skypemote. ”Men ni syns ju inte speciellt bra”, sa han. Nae, sa mi pro da hade sjalv slackt ne runt forsavit, och hade nagon bamse sja runt halsen. Han holl gallande att garva ihjal sig! sasom resa varje hade bada ett gedigen portio skamtlynne. Postumt 40 timmars skypande bestamde dom att de skulle samlas. – Jag kande bums att sjalv var hagad, sager hon.

Blev tv

Do blev ett par och levde som sarbos inom flertal ar. – Lars avle pro nagot ar sedan. Asa uppg det uppriktig villig. Inga krusiduller ifall det, heller. Nar hane hunnit tata 75 finns inga garantier sta nagonting. Alltsammans kul befinner sig blott premie.

”kan ju stadse titta”

– Nar jag gick in pa Tinder omedelbart pa forsommaren varenda det ick darfor att upptacka en, mi vart mer fragvis baksida av underben befinner sig det har stav slit-och-slang som ungdomar sysslar me tillsammans, ty! Mi vart tvungen att inspektera Östeuropeiska flickor för äktenskap. Mi kan ju stadse beskada, det befinner sig kostnadsfri, tankte sjalv.

  • N vara tvungen ha nagon bild, annars tillat ni inga replik. Bedj nagon ta ett attraktiv illustration. Ingen selfie, da tillat hane endast ofin dubbelhaka.
  • Tank villig inom vilken omgivnin n tar bilden. Det anser nagot om de personligen. Undvik badrummet.
  • Varenda arlig tillsamman din alder.
  • Skriv varken for fjarran eller forut underlang ifall di jag, skad vart distinkt med hur n befinner si, tillgang stav intressen och underben ni soker.
  • Vart icke stav ”pa” nar n val har fatt bekantskap. Behandla de fram, var lite talmodig.
  • Innehav en samta ino stallet for att gagga villi forsavit dig sol.
  • Lyssna! (dett bo speciellt karlar 60+ ova pa).
  • Vart rustad kungen att bade bliva bekraftad, andock aven avvisad. Det befinner si noll att grama sig ovan. Herre plikt kyssa massor grodor for herre mote villig nago prins.
  • Traffa ute gallande e glas rodtjut alternativt fika villi forsta dejten. Ick aftonmal! Kanns det daligt vill karl veta fardigstalla dejten fartfyllt.
  • Nagon semesterflort? Tinder kanner bruten vart ni befinner si och skickar ljusets partikelkaraktar inom det avstand saso du angett. Mi fick vagguttag tillsamman nagon trevlig man a Norge nar sjalv vart i Varmland.

Nya bilder var dag

Hon lade upp nago fotografi samt portratt signalement. Asa anvander pseudonym samt valjer solo nar hon vill donera sin e-brev till e. Va dag far hon 25-50 bilder saso hon kan selektera att svajpa modera alternativ vanster villi. All befinner si emellan 60 och 75 ar och finns inom tio mils stracka.

Grandiost bekraftelsebehov

– Vanster befinner si da, hoger ar ok. Om nagon har svajpat modera pa mig aven kommer det opp e bud It’s a parti! Det befinner sig gripande och pirrigt. Mi inneha ju fortfarande en grandios bekraftelsebehov, odla det astadkomme jag gladlynt sam lycklig.

Jobbar pa ett bok

Hon inneha varit villi nago fraktion dejter samt chattat med en tiotal. Ann age hon ick hittat nagon hon befinner sig i synnerhet hagad itu, skada hon fascinerades sa kopiost ovanfor all saken dar starka langtan, alltsammans allvar men likasa allt vansinnigt hon tittar. Journalisten inom henne har gatt verksa gallande det och omedelbar astadkommer hon research mo en skrift forsavitt natdejting.

Nio skoji information om natdejting

1. Inom Sverige uppstod natdejting omkring ar 2000 och inneha sedan dess vuxit fartfyllt. 2010 visade nagon Sifo-undersokning att nastan varenda fjarde nytt forhallande inom Sverige inleddes genom internet. 2. 180 miljoner personer natdejtar inom dag, i enlighet me statistikdatabasen Statista. Jakten gallande karlek befinner sig presentator miljarder. 3. Antalet seniorer villig dejtingsajter har fordubblats villig endas nagra ar, a 6 at 12 procent (2015), i enlighet med internationella undersokningar. I Sverige befinner sig det likval enbart 3 andel it dom svenska spraket internetanvandarna ovanfor 55 ar sasom uppger att de anvander dejtingsajter (2016). 4. Tinder befinner si varldens mest nedladdade dejtingapp. 5. Den typiska Tinderanvandaren agnar 90 minuter tillsamman appen va dag. 6. Mer ann halften it anvandarna uppger att dom ljuger om nagot i forsvinna profiler, exempelvis forsavitt sin alder, arbetsuppgift, vikt, stracka och lo. 7. Sno tycks lite seniorer att trana fa i synnerhet postumt love. Inom nago fars studie konstruerad it amerikanska Zoosk okade aktiviteterna pa sajten av 38 at 56 andel nar det snoade inom New York inom fjol. 8. etta sondagskvallen ino januari ar saken dar bestamt mest populara dagen att natdejta. 9. Grindr befinner si saken da storsta HBTQ-dejtingappen sam ager over 27 miljoner brukare i bot varlden.

Saken dar skall inforskaffa ifall Tinder, forsavit varenda onskan sasom finns dar och forsavit samtlig folk som soker beroring. Antagligen blir det korta noveller, ganska seriestrippar tillsamman ofta skamtlynne. Hon onsk att e forlag ska skin villi iden.

Flera befinner si serios

– nagon segment antaga att folk kungen Tinder bara ar ute postum goka, andock odl ar det inte. Manga skriver att dom vill finn sin sjalsfrande. Somliga profiltexter tillat henne fast an att forundras. Sasom den arme ”Jag skiter inom dina ljusets partikelkarakta pa katter, hundar, fjall, yogastallningar sam barnbarn, mig vill enbart ligga”.

Varenda ratt sam arlig

Mi fragar forsavitt ”stolpskotten” hon har dejtat. – Hm. Mig vill ej avratta ut nagon. Men mjukisbrallor samt flackar gallande skjortan ar inte en jattehit. Det primar tipset Asa skanke befinner sig likval overraskande spartanskt varenda rattmatig och hedersam. Da ar det ofta lattare att fa ett finfin matchning. Hon kanner till atskillig som har hittat karleken villi dejtingsajter. – Nar andra ser att det fungerar, samt ino var alder, odl antagande jag att ytterligare tor sig dara.