10. Juni 2023 Andrea Bürger

Att ladda ner och anvanda appen ar till 100 % gratis

Gratisversionen kommer med ett par begransningar (till foredome bara 200 foreslagna profiler per dag). Nar du vill kan du ga framat och begagna gratisversionen, det ar vad ovan 90 % fran Tinders anvandare utfor. Fordelarna med premium medlemskapet jamfort med gratisversionen ar liten.

Du kan skapa en profil gallande Tinder, far 200 hoger swipes och du kan notera kissbrides.com nödvändig hyperlänk till dina matchningar gratis. Premium medlemskapet erbjuder dig ett par speciella funktioner utover de vanliga. i den avgiftsbelagda versionen kan du gilla sa massa profiler som du vill pa en dag, du kan byta din position och forska efter kontakter utanfor dina GPS perimetrar och skilja ut superlikes till profiler som du faktiskt uppskattar.

Betalningsalternativen beror pa vilken smartphone du anvander och dess tillhorande app store. Ifall du anvander Tinder pa en iPhone, kommer du att spendera genom iTunes App Store. Ifall du anvander Tinder pa en Android grupp, kommer du att betala i genom Google Play Store.

Du kan kontakta kundtjansten direkt fran appen via e-mail

Nej finns det ingen telefonsupport hos Tinder. Det finns tillika en bit forut ett antal vanligt stallda fragor dar du kan hitta svaret gallande de vanligaste fragorna.

1. Chansa en aning i ”om mig” da fritext faltet ar baksida av underben som skiljer dig fran de andra anvandarna fran Tinder. Har du ett grymt goromal? Skriv enar det arme. Forsok att uttrycka det, men varenda lustig “jag hjalper modeller att bekampa celluliter” later intressantare an att notera att du ar en expert pa Photoshop. Ar du langre en genomsnittet? Da bor du dessutom anteckna det har.

I ”om mig” faltet bor du gora det lilla extra for att framkalla nyfikenheten hos folk som tittar kungen din profil. Du bor absolut ej spana kungen detta pro kopiost. Till exempel ”jag ar enkel att tillgodose: ..jag ar stadse belaten med det basta”. Men vi rader dig att ej anteckna klicheer som du kan lasa kungen andra stallen

Skriv 1-2 pastaenden med lite humor, beskriv dig jag hur du an vill

2. Utover fritext faltet, ar det bilderna pa Tinder som folk faktiskt uppskattar eller inte gillar. Har ar framtradanden essentiell, men det ar saklart inte fallet. Du kan ej avsyna hur du ser ut. Men du kan inducera hur jatte- av ditt sanna jag du visar. Utfor det explicit med urvalet fran bilderna att du lever ett fangslande liv. De flesta manniskorna vill ses nagon som tar dem ifran sitt vardagliga leva och introducerar en ny och nog intressantare varld.

En bild racker helt enkelt inte. Kungen Tinder ar det generellt 3-5 bilder. Du bor ha atminstone en bild med ditt anlete och en bild som visar mer av hela din kropp. Du bor ha en bra medley av bilder bland de andra bilderna. Bilder dar du ar allena, men tillika bilder med vanner. Men test stadse att betona din intressanta livsstil. Det utfor besokaren inte bara fragvis pa mer, utan det skapar dessutom mojliga diskussionsamnen pro det forsta meddelandet efter matchningen.

”Hej, hur ar laget?” ar det samsta meddelandet som du kan notera efter att ha matchats. Det ar enkelt och trakigt och nastan inga kvinnor kommer att svara kungen detta trakiga anslag enar kvinnor vanligtvis tar emot otaliga lama meddelanden i deras inboxar pa Tinder. Nastan allt ar battre an sadana meddelanden. Oavsett hur sa du skriver, test att knysta till din matchning genom att konsumera deras namn. Det verkar personligt och visar att du ej bara har klippt och klistrat ett bud till tio annorlunda konversationer. More cautions for the first message on Tinder:

  • Notera langa meddelanden: Tinder gar fort. Den som skriver ett fjarran besked ar ”needy” och desperat. Ingen attraktiv anvandare fran Tinder kommer att lasa ett langt bud som enkom inneha blivit klippt och klistrat till konversationen