10. Juni 2023 Andrea Bürger

Clover ar tydligen battre an Tinder – har ar varfor

Dejtingappar. Det finns enbart sa massa att selektera pa nufortiden. tinder ar fortfarande den mest populara med stor marginal. Men ifall man ser gallande anvandaren recensioner for Tinder och Clover, kommer du att observera nagot fangslande – Clover har hogre omdome i Apples App Store.

Fran dess smarta granssnitt till dess nya attityd till interaktioner med andra Clover-anvandare, den arme dejtingappen forsoker smalta samman aspekter fran sociala medieplattformar som Facebook och Twitch och mer traditionella dejtingappelement som finns inuti POF, Tinder och Match. Det ar en berusande medley fran funktioner men det verkar fungera.

Va ar Clover?

Clover ar en dejtingapp. Men till skiljaktighet fran appar som Tinder har Clover fler sociala element – ??element lanade fran populara sociala medieplattfor, Twitch, och Facebook. Du kan „ga live“ kungen Clover, forvarva tokens som kan bytas in kontra kontanter, ga med i gruppchattar, ocksa latsa spel som 20 fragor. Det ar en dejtingapp, acceptera, men det ar aven en app forut sociala medier.

Karnan i Clover, eller va som skiljer det fran appar som Tinder, ar dess installationsprocess. Clover vill vara medveten om EXAKT hur sa du letar efter, vilka dina intressen ar, ifall du roker och va du uppskattar att gora – uppskattar du konst, ga ut kungen barer, betrakta spelningar? Allt hjalper till att tilloka din profil och gora dig mer hittabar. Du tvingas aven skicka in minst en bild pa dig sjalv.

Clover Login & Profile – Hur det fungerar

Clover kommer att undran dig din alder, kroppstyp och vilken ganska av person dartill vilken ganska fran relation du letar efter. Detta gors sa att du kan hitta likasinnade som delar dina egna ambitioner, snarare an att matcha dig med nagon som letar efter nagot helt annat. Det kan bli onormalt specifikt, men som de flesta seriedejtare vet ar specificitet namnet pa spelet.

Med inloggningsprocessen kan du konsumera antingen victoriahearts raderar konto din Facebook-inloggning eller din Snapchat-inloggning. ifall du ej inneha nagon av dessa foremal kan du hantera ditt Apple- eller Google-kontoinloggning. Det betyder att din Clover-profil ej behover vara bunden till din sociala medieprofil, till skillnad fran Tinder. Detta ar bra klocka ett integritetsperspektiv. Clover inneha dock ingen desktopversion fran sin dejtingapp – det ar 100 % app.

Finn matchningar pa Clover

Som med Tinder och en folksamling andra dejtingappar kan du svepa genom anvandarprofiler pa Clover. Ifall du ser nagon du tycker om kan du klicka dig framat till deras profil och lasa mer ifall dem, betrakta in baksida av underben de ar intresserade fran, hur sa de uppskattar och ogillar. Du kan samt snabbt betrakta vilken ganska av relation de letar efter aven – det kan besta en fling, aktenskap eller ett seriost proportion.

Baksida av underben som egentligen ar typ haftigt ar dock att nar du klickar pa en anvandares profil och tittar pa deras intressen kommer Clover att dra in ANDRA profiler som delar likartad intressen, sa att du kan hitta annu fler potentiella matchningar baserat pa dessa specifika intressen. Denna detaljerade forfarande for att surfa utfor det mycket enkelt att flinkt finn FLERTAL manniskor med specifika intressen kungen smavaxt tid.

20 fragor.

Som OK Cupid och eHarmony, du kan samt ge besked gallande en samling med 20 fragor. Nar du inneha gjort detta kan du darefter vaga dina losning med andra brukare pa plattformen. Poangen med detta ar att kika om du delar motsvarighet tankar och synpunkter om grejer eller inte. Fragorna stracker sig fran ganska vaga – ar du rorig eller attraherande? – till extremt specifikt – Mac eller PC? – och ar ett bra instrument for att fort kika hur din personlighet star sig i jamforelse med en potentiell matchning.

Och ifall du kampar med isbrytare, eller om du tycker om att plocka en mattbomb for att kontakta manniskor, kan du forbruka en samling forskrivna isbrytare fran Clover. Hederligt talat skulle sjalv ej forbruka dessa – vissa ar helt enkelt hemska – och det ar alltid bast att besta sig allena kungen en dejtingapp. Om du ska ha nagon framsteg alls, kommer allt att besta torsk av din personlighet och kommunikationsformaga, sa det ar ingen forslag att fiffel pa rak arm i begynnelse. Mjalthugg det kungen riktigt.

Planera och organisera datum

Clover har placerat datumorganisation i karnan i sin app. Inuti din profil kan du lista ut allihopa dina datum (efter datum), se vilka datum du har kungen gang och till och med fa medel till en hel flik pro att leta efter potentiella datum, tillgangliga datum – det arme ar personer som ar intresserade fran att skrida kungen dejter. Och, sa klart, inneha Clover massor av covid-vanliga dejtingverktyg inbyggda.

Ifall du till exempel bor i ett kvarter med hoga covid-tal, eller ifall du fortfarande ej inneha exponerats naturligt pro viruset, kan du istallet pro att ga gallande fysiska dejter, skrida med blandare i Clover eller foreta videochatt-dejting (dessutom om den har funktionen ar snav till endast premiummedlemmar). Och det finns UPPSJO av mixerforum i Clover, allting fran kaffefans till vinboter och till och med sadana som ar baserade kungen populara TV-program.

Va innehaller Clover Premium?

Ett premium Clover-prenumeration kostar $ forut en vecka, $ for tre manader och $ pro ett ar vilket ar typ dyrt. Men du far en veckas provperiod gratis. Och det mesta fran Clover fungerar utan premiumprenumeration anda, sa det ar ej nodvandigt forut att klara pa plattformen. Arme ar hur sa en Clover premium-prenumeration inkluderar:

  • Chans att medfora foton och multimedia i meddelanden
  • Avancerade filtreringsalternativ
  • Gratis veckovisa profilhojningar
  • Annonsborttagning
  • Fallenhet att se vem som uppskattar dig
  • Videochattning
  • Sandningsfunktioner (i fundament och botten Instagram Live)

Behover du ett premiumabonnemang pa Clover? Jag skulle havda, nix, ej ifall du enbart ar dar forut att sakerstalla nagra datum och vanda sida i profiler. Du kan bega OFTA kungen Clover med en gratis profil, mer an till fyllest forut att fa nagra dejter och begynna pricka folk, sa den enda verkliga anledningen att ga med ett premiumabonnemang skulle besta att lite medel till saker som videosamtal och Clovers sandningsfunktioner. Om du ej brakar om dessa prylar, vaderstreck dig enkom till gratisversionen.

Ar Clover battre an Tinder?

Pa det laka taget ar det ganska flyktig att kika varfor Clover nu konsekvent far hogre anvandarbetyg an Tinder. Appen gor i princip JATTE- mer och har massor fler inbyggda funktioner. Clover ar samt avsevart mer specifik i sattet att skapa matchningar – det ar baserat pa utseende, acceptera, men ocksa intressen och det ar en viktig olikhet, speciellt om du letar efter ett allvar forhallande.

Ifall du inneha trottnat kungen Tinder skulle jag bestamt fororda dig att kolla in Clover. Den inneha utmarkta anvandarbetyg (hogre an Tinder) och den ar fylld med mycket av sann anvandbara funktioner och metoder forut att hitta potentiella matchningar och datum. Lagg till det sakforhallande att Clover genast ar hejdlost populart och du tittar kungen en av de basta dejtingapparna pro iPhone och Android pa marknaden.