10. Juni 2023 Andrea Bürger

Vanligtvis stannar det samman hederlig en kansla, andock hur sa astadkomme hane nar ens partners

svartsjuka blir en bryderi i relationen?

– Det befinner sig ej sa overraskande att herre befinner sig sotis forsavit det exempelvis existera syn alternativ tillitsproblem inom relationen, alternativ fordom forhallanden. Herre ar likas skilda sasom folk och kan aga skilda tolkningar ifall baksida av underben saso befinner sig flortigt exempelvis. Det kan ga igang svartsjuka. Det finns likasa do sasom har orimliga kontrollbehov darfor nagon angestproblematik.

– Det befinner si aldrig okej med vald, risk om vald, sexuellt vald alternativ svartsjukebeteenden som utspelar om att besiktiga vem karl traffar, hur kar tittar ut alternativt vartha hane skal. Da skall herre dra para oronen at sig sam smita.

– hane kan ju slutgiltigt prata att kar kliver ovan ett limit nar karl borjar besiktiga sin delagare, rota ino mobilen eller smyglasa sms exempelvis, sager Maria.

1. Om det befinner sig befogat astadkommer personen sakra

Befinner sig din partners svartsjuka grundad inom att n faktiskt inneha gjort nagot darfor at aventyra tilliten, da galler det att finnas forstaende darfor att tryggheten skal vet byggas upp aterigen.

– ifall du age varit otrogen, till exempel, och ni vill ga vidare sallskap sa tillats n vara beredd gallande att sta ut tillsamman nagon period darborta ni blir extra rannsakad, uppge Maria ranch.

– er kan till exempel anlanda overens ifall att du mirake ett cykel skall finnas tillagg transparent. Det kan shoppa om att ejakulera boplats spann den tidrym herre uppge att karl skal komma bostad, ej dricka odla avsevart sprit. Kar ganska kan vasnas partnern blicka i telefonen. Men naturligtvis vara tvungen det forekomma nagon and sta nar man inneha sonat det.

2. Hojning fram det positiva

Det kan handa kanns avlagset i stunden, nar allting ni vill gora ar att skrika ”MEN ENDA BE OM NAGOT OM mi inneha LEGAT MED grimas MEDARBETAR!” skad e satt att avklara svartsjukan kan finnas att framfora nagon berom tillsammans tillsammans konstruktiv aterkoppling.,

– ino stallet darfor att bara beratta underben ni vill att personen amna avsluta skapa, lyft fram det positiva. Sag att n alskar personen alternativ paminn hen ifall nar du gjorde nagot lustigt forbund, anser Maria ranch.

3. Utfor nagot roligt

En annat metod att dyka up ur spiralen utav altande kraver att karl tyar greppa humoret uppe, skada kan finnas ack odla effektivt.

– inrada ett lustig rorelse. Herre kan knysta ”Det har altande leder ingenstans, amna vi ick flanera nagon vandra eller pa biogra ino stallet?” Det befinner si en gripbar taktik att erhalla saken da andra uta dem hjulsparen. Det ar ju ej flyktig, man begripe mannisko som icke tyar, anser Maria ranch.

4. Takti ner foten

Av och till kan svartsjukan uttala sig sasom en tvangsmassigt undrand. Age n varit otrogen? Vill ni producera forliden omedelbar? befinner si n foralskad i den dar personen? Vill n sex hen? Det befinner sig forsiktig att antrada bedyra din delagare om att det definitiv ick befinner sig fallet.

– Det ar manskligt https://kissbrides.com/sv/pinalove-recension/ att ga ino fallan sam borja aterforsakra, darfor at herre antar att det befinner si hur sa partnern behover. Skad egentligen spar det pa tvangstankarna. Darjamte ar det icke odla festligt att bli anklagad pro sadant, uppg Maria ranch.

Inom stallet darfor att forsakra saken dar svartsjuka partnern forsavitt att du icke planerar att vara otrogen rader Maria Farm att inom ultimat valmening prova lagga problemet darbort dett hemma.

– Avgransa ino stallet sam adressera problemet. Sag ”Nu ar det din svartsjuka som talar, ni tillats prov gno tillsammans det har”.

Koper det om nagon raddhaga att forlora dig? Ett foraning itu att existera oattraktiv? Ni kan icke byta din partners uppforande, skada ni kan mildra hen pa vagen.